גלוקוז גבוה אחרי ארוחה

דיון מתוך פורום  סוכרת

26/09/2016 | 20:51 | מאת: דן

שלום, בבדיקות שעשיתי במעבדה לאחרונה רמת הגלוקוז בצום 91 ו A1C-5.4. כלוסטרול גבוה: HDL-50 LDL- 170, 123-Triglycerides.ללא טיפול תרופתי. שאלתי נוגעת לגבי רמת הסוכר אחרי ארוחה,בבדיקות שבצעתי עם מד הסוכר:45 דקות אחרי סיום הארוחה,מראה ערכים שמגעים ל-170,כאשר לאחר שעתיים הערכים נעים בין 120-140. האם באדם שאינו סוכרתי הערכים אחרי ארוחות יכולים להגיע עד לרמה של 170?. או שהערך מבטא ליקויי מסויים בייצור האינסולין,יש לציין שאני מגיע אחרי ארוחת הצוהריים לרמה הבסיסית של הסוכר שלי לאחר כ 5 שעות בממוצע, בערב זה קצר יותר כ 3 שעות בממוצע. האם הנתונים הללו מעלים חשד לסכרת סמויה?.יש מרכיב תורשתי,אבא חולה בסכרת. בן 39 משקל תקין. תודה

29/09/2016 | 13:14 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך הסר דאגה מליבך- בינתיים הכל בסדר.אין עדות לסוכרת סמויה.

מנהל פורום סוכרת