עדכון ושאלה לרופא ........

דיון מתוך פורום  סוכרת

17/09/2016 | 08:27 | מאת: רועי

כשהשוותי את תוצאות בדיקת הסוכר שהתבצאה בגלוקומטר לבדיקה שהתקבלה בליברה, התקבלו בליברה תוצאות נמוכות ב- 25% בהשוואה לגלוקומטר. הסטייה לא היתה קבועה. רק אחרי שקיבלתי יעוץ להתחלתי ליטול ידיים במים וסבון לפני בדיקת הדם, קיבלתי בשני המכשירים תוצאות דומות. 1. ידעו החברים ויפעלו בהתאם ... 2. יואיל הרופא להסביר את הסוגייה.

18/09/2016 | 14:34 | מאת: ד"ר יורם קנטר

סיפור משונה שאין לי הסבר עבורו

18/09/2016 | 17:12 | מאת: דניאל

מנסיוני ידיים מלוכלכות בעיקר שמנוניות גורמות לעיוות התוצאה כלפי מעלה ולעיתים באופן משמעותי. בכל ההוראות המצורפות למכשירים הביתיים מצויין במפורש לשטוף היטב ידיים במים וסבון.

מנהל פורום סוכרת