עבודה במשמרות - 4 ימים בוקר ויום אחד משמרת לילה

דיון מתוך פורום  סוכרת

27/08/2016 | 00:02 | מאת: ניב

שלום רב, אני סכרתי טייפ 1 מזה 19 שנים, מטופל בנובורפיד (לפני כל ארוחה) ולנטוס (בד"כ מזריק בחצות), A1C אחרון 7.6. אני כרגע עובד משמרות, 5 ימים בשבוע, שמתחלקות בין משמרת בוקר (7-16) וערב (15-24). בקרוב יכנסו גם משמרות לילה (חצות עד 7 בבוקר) ואז אהיה אמור לעשות משמרת לילה פעם או פעמיים בשבוע ובשאר הימים משמרות בוקר או ערב. שאלותי הן: 1) האם אסור/לא מומלץ לחולי סכרת לעבוד משמרות לילה? 2) אם בכל זאת יחייבו אותי לעבוד משמרות לילה איך ההשפעה תהיה על הסכרת ועלי בטווח הקצר והארוך? אודה לתשובות, ניב

01/09/2016 | 21:05 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך לסוכרתי עם סוכרת מסוג 1 מומלץ שלא לעבוד במשמרות הכוללות משמרות לילה בשל החשש משיבושים באיזון הרצוי

מנהל פורום סוכרת