לשחק עם מינון הנוונורם ???

דיון מתוך פורום  סוכרת

20/08/2016 | 11:13 | מאת: יורי

האם מותר לי "לשחק" עם מינון הנוונורם מדי יום בהתאם למצב? אני לוקח טוג'או ומוסיף נוונורם וג'נואט. אם אני מגיע לארוחת הערב במצב של 130, אני מוותר על הנוונורם ובמהלך הלילה המצב סביר. כאשר אני גבוה לפני ארוחת הערב ואני לא לוקח כדור, אני ממשיך להיות גבוהה במשך הלילה. כאשר אני מגיע גבוה לפני ארוחת הערב בכוונתי לקחת בין 0.5 ל- 1 מ"ג בהתאם למצב. האם זה בסדר ??? דר' קנטר. תודה על תרומתך לפורום. בשבילי אתה המלאך המושיע. אני נעזר בדברייך החכמים הרבה מאוד. תבורך ...

22/08/2016 | 20:22 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך מה שקובע הוא גם הרמה לפני הארוחה וכן תכולת הפחמימות של הארוחה. כך שלפני ארוחה חריגה דוגמת ארוחת חתונה וכ' מומלץ לה גביר את המינון בתחום של בהתאם.0.5-1.0

מנהל פורום סוכרת