כמה להתאמץ ?????????

דיון מתוך פורום  סוכרת

17/08/2016 | 21:19 | מאת: מוריס

בבוקר 1 מ"ג נובונורם. 1 ג'נואט בוקר ולילה 22 יח' טוג'או בלילה עם זה קם בבוקר 160, אך במשך כל היום עומד על מתחת ל- 140 ומ-10 בלילה ועד 2 בלילה עומד על 100. מתחיל לעלות ב-2 בלילה עד 160 בשעה: 7 בבוקר. כמה חשוב במצב כזה להתאמץ ולהוריד את רמת הבוקר ל- 140 ??? זה כרוך כנראה בהגדלת מינון האינסולין ואולי גם בהגדלת ארוחת הלילה ע"מ שלא לרדת יותר מדי בשינה. תודה.

22/08/2016 | 20:02 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך הממוצע של שלוש בדיקות שונות בצום צריך להיות פחות מ 150.אם הוא גבוה יותר (הממוצע-לא בדיקה בודדת) יש להעלות את האינסולין ב +2 יח' ולראות מה קורה לממוצע הבא.

מנהל פורום סוכרת