סוכר 158 אירי אוכל

דיון מתוך פורום  סוכרת

16/08/2016 | 13:12 | מאת: יונה חיים

אני סובל מסוכר ערכים לאחר ארוחה 158.לוקח פעמים ביום גלוקומין אני סובל מלחץ דם ולוקח אקספורג 160/10. וקרדיולוג 2.5 פעמים ביום.וגם סובל מאסתמה.אספירין 100 ליום.שאלתי ההם כדאי להחליף את הכדורים לסוכר..כי זה לא עובד.אני סוכרתי דרגה 2.בתודה מראש.

22/08/2016 | 19:49 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לךף מה שחשוב יותר הוא הסוכר לפני האוכל. תתייעץ עם הרופא שלך אם אתה צריך לשלב תרופה שמפחיתה את תגובת הסוכר לארוחה במינון אפקטיבי מינימלי או פשוט להגביר את הגלוקומין ל 3 ליום

מנהל פורום סוכרת