פחמימות ..............

דיון מתוך פורום  סוכרת

20/07/2016 | 09:04 | מאת: יובל

נוטל לנטוס 19 יח' ובבוקר ובערב נווונורם 1 וג'נואט. אוכל ללא פחמימות: ירקות, טחינה, אגוזים, בשר, דגים, פרי - מאוזן ! רק נוגע בפרוסת לחם - טס למעלה וגבוה ! מסוגל להימנע מפחממות. האם מותר בריאותית???

23/07/2016 | 13:58 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך המוח (אם יש...) דורש לשם פעילותו התקינה אספקה אפקטיבית מינימלית של פחמימות לשם פעילותו. לכן לא מומלץ לסוכרתי להימנע לחלוטין מפחמימות, אלא יש לשלב בייעוץ והתאצמה עם הדיאטנית שלך פחמימה מורכבת דוגמת פרוסות לחם מחיטה מלאה, לחם דגנים או שיפון בחלוקה היומית של הארוחות.

מנהל פורום סוכרת