מכשיר מד סוכר שמכוייל לתוצאות כמו מעבדה

דיון מתוך פורום  סוכרת

17/07/2016 | 17:50 | מאת: דינה

מכשיר המד סוכר שלי מכוייל לפלסמה אז איך זה שבבוקר בצום מדדתי בבית והיה 107 ולמחרת בבוקר במעבדה בצום היה 139 האם זה הגיוני ואפשרי.

18/07/2016 | 10:40 | מאת: דניאל

לא ניתן להשוות בהפרשי זמן כה גדולים. אני ממליץ לבדוק במכשיר הביתי בדיוק באותה השנייה שלוקחים לך דם במעבדה. כך עשיתי וגיליתי סטייה של 5%.

23/07/2016 | 13:16 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך דינה, רמות הסוכר בדם אינן קבועות אלא משתנות במהלך היום ומיום ליום. ככל שהאוסצילציה של רמות הסוכר נמוכה יותר הסוכרת מאוזנת טוב יותר. רמות סוכר שנעות בתחום שבין 90-140 בבוקר בצום נחשבות לאיזון רצוי וסביר, עם הבדלים קלים מיום ליום ומבוקר לבוקר.

מנהל פורום סוכרת