בקשה מחברי הפורום

דיון מתוך פורום  סוכרת

16/07/2016 | 16:39 | מאת: תומר

שמתי לב שהאנשים בפורום בעיקר שואלים את הרופא שאלות וזה בסדר גמור אבל לדעתי אנחנו כחולים קצת מחטיאים את המטרה כי אנחנו לא מפתחים דיאלוגים כאן. מעבר לתשובות הרופא גם עצות של חולים אחד לשני יכולות לעזור ולתרום. אז בואו ונתחיל גם אנחנו לתת עצות מניסיוננו ועם התשובות של הרופא הפורום הזה יהיה יותר איכותי ומועיל לכולנו.

17/07/2016 | 09:38 | מאת: צוות האתר
שלום, זהו פורום רפואי בו הגולשים מצפים לתשובות מקצועיות של רופא. זהו אינו פורום קהילתי או פורום תמיכה. בברכה, צוות האתר.
17/07/2016 | 13:43 | מאת: לאה

מנהל פורום סוכרת