מה יכול לגרום למד הסוכר לא לקרוא את רמת הסוכר ?

דיון מתוך פורום  סוכרת

28/06/2016 | 17:00 | מאת: ליסה

שלום מכשיר ה ACCU CHEK PERFORMA אינו מבחין כי הנחתי טיפת דם ואינו קורא אותה .על הצג מופיע ציור מהבהב של המתנה לטיפת הדם . לעומת זאת כשבדקתי את רמת הסוכר של בעלי הוא מיד הציג את רמת הסוכר שלו על הצג. כמו כן ,שמתי לב כי הדם של בעלי סמיך יותר וכהה יותר מהדם שלי . שנינו משתמשים בקרטיה מה יכולה להיות הסיבה לכך שהמכשיר לא מזהה שהנחתי דם על הסטיק ?

08/07/2016 | 08:49 | מאת: חנה

גם אני, לאחר אין ספור ניסיונות מתסכלים שלא הצלחתי לבצע בדיקה עליתי על שיטה והיא לשתות כוס מים חמים 10 דקות לפני הבדיקה וכמו כן לעסות את כרית האצבע מס' שניות לפני הדקירה. בהצלחה

מנהל פורום סוכרת