ערכי סוכר אחרי ארוחות

דיון מתוך פורום  סוכרת

27/06/2016 | 17:24 | מאת: חזי דותן

שלום רב . בן 50 עם סוכרת מסוג 2 במשך כמה שנים . ברמה העקרונית מה נחשב ערכי סוכר תקינים בדם לאחר א. צהריים (כדוגמה) .. שעה אחרי ? שעתיים אחרי ? ושלוש שעות אחרי ? כוונתי היא ארוחה מאוזנת ובריאה המרכיבה את כל אבות המזון ?

28/06/2016 | 14:05 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך התגובה של סוכרתי לארוחה גבוהה מזו שבלא סוכרתי וגם תלויה בסוגכ הטיפול התרופתי שהוא נוטל (ממריץ לבלבי לפני האוכל? תרופת רקע פעמיים ביום? וכן הלאה). רצוי שבסוכרתי שאינו נוטל תרופות- הסוכר שעה אחר האוכל לא יעלה על 180 ושעתיים אחר האוכל בין עד 150

מנהל פורום סוכרת