סכרת הריון - ערכים נמוכים לאחר צום

דיון מתוך פורום  סוכרת

28/06/2016 | 07:39 | מאת: טל

שלום רב, אני בשבוע 33 להריון עם סכרת הריון חוזרת. מטופלת בחצי כדור גלובן מזה כשלושה שבועות (בשל ערכים של כ- 100-110 לאחר 8 שעות צום בלילה. בשאר היום הערכים היו תקינים בקבות דיאטה). עד כה הסכרת מאוזנת באמצעות הדיאטה והתרופה. ביומיים האחרונים הערכים לאחר צום של 8 שעות בלילה עומדים על 60-65. האם יש משהו שעלי לעשות? האם להפסיק עם הכדור? אני שואלת בפורום לאור הדחיפות, קבוע תור לרופאה המטפלת רק בעוד כשבוע וחצי. תודה מראש

28/06/2016 | 14:06 | מאת: ד"ר יורם קנטר

בשלב זה ועד לפגישה עם הרופאה מומלץ להפסיק עם חצי הגלובן בלילה.

מנהל פורום סוכרת