ד"ר שלום רב - סוכר בדם

דיון מתוך פורום  סוכרת

09/06/2016 | 07:32 | מאת: אלון

ד"ר שלום רב אני בן 51 לפני כ 8 חודשים בבדיקת הדם הסוכר בצום היה 85 במהלך 8 חודשים הפרזתי בתזונה עוגות ולחמים והמעטתי בפעילות הגופנית היום בבדיקת הדם בצום הסוכר היה 100 האם התוצאה תקינה? האם שמירה על תזונה תוריד את הערך או מרגע שהסוכר עולה אין דרך חזרה ? תודה

10/06/2016 | 10:09 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך אלון, רמת הסוכר של 100 מ"ג בצום היא עדיין בתחום הסביר. אין ספק ששמירה על כלכלה נכטנה מופחתת סוכרים זמינים ופעילות גופנית מתונה סדירה יסייעו לך להמשיך ולהישאר בתחומי הרמות התקינות .

מנהל פורום סוכרת