בדיקת סוכר תקינה והמוגלובין מסוחרר לא תקין

דיון מתוך פורום  סוכרת

31/05/2016 | 17:13 | מאת: דלית

שלום רב! עשיתי בדיקת סוכר התוצאה 88. בדיקת המוגלובין מסוחרר 6. יש לציין שאני אנמית 11.8 (טלסמיה מיינור). למה להתייחס לתוצאת סוכר שיצאה תקינה או להמוגלובין המסוחרר? מה קובע חלילה אם זה קדם סכרת. והאם ההמוגלובין המסוחרר מסוכן? תודה מראש.

07/06/2016 | 20:22 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך אנמיה יכולה לתת תוצאת המוגלובין מסוכרר גבוהה מעל לתקין. מה שקובע אם יש לך סוכרת זה רמות הסוכר בדם בצום + שעתיים אחר האוכל.

07/06/2016 | 20:22 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך אנמיה יכולה לתת תוצאת המוגלובין מסוכרר גבוהה מעל לתקין. מה שקובע אם יש לך סוכרת זה רמות הסוכר בדם בצום + שעתיים אחר האוכל.

מנהל פורום סוכרת