התייעצות על החלפת אינסולין בעקבות רמות סוכר גבוהות

דיון מתוך פורום  סוכרת

17/05/2016 | 13:53 | מאת: לאה

שלום, אני בת 65. הייתי סוכרתית סוג 2 ועכשיו אני סוג 1. מטופלת באינסולינים - טרגלודק, ויקטוזה והומלג. כול בוקר, בצום, יש לי 300 סוכר למרות שנעשה ניסיון לשנות את המינונים. איזה מהאינסולינים כדאי להחליף? תודה רבה

18/05/2016 | 12:50 | מאת: אליהו הנביא

21/05/2016 | 18:29 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך היות ות מתחילה את היום ברמות גבוהות קצוי להתיעץ עם הרופא המומחה המט]ל בך לגבי אפשרות של החלפת הטרגלוטק בהזרקת לנטוס לפני השינה וניטור המינון עד למינונים שיביאו לרמות סוכר בצום ממוצעות של בין 100 ל 140.

מנהל פורום סוכרת