האם יש לי סוכרת

דיון מתוך פורום  סוכרת

25/04/2016 | 17:10 | מאת: קרן

בבדיקה עצמית. בבוקר לאחר צום יוצא לי בין 97 ל 109 . שעצ ת ים לאחר ארוחת צהריים רגילה יצאת פעם 157 ופעם אפילו 190 שעתיים אחרי אוכל. מה צריכה לעשות?

28/04/2016 | 13:28 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך קרן ערכים שבין 100 ל 126 בצום ובין 140 ל200 שעתיים אחר האוכל מחשידים למצב של קדם סוכרת. מצב זה הוא מצב ביניים בין מצב נורמלי ותקין לבי וכרת של ממש ויש להתייחס אליו ברצינות על מנת לעצור את התקדמות ההתדרדרות לקראת סוכרת. עליך לעבור לדיאטה ללא סוכרים זמינים בהדרכת דיאטנית, לקיים פעילות גופנית מתונה קבועה, לשמורעל המשקל ולחזור על הבדיקות במעבדה של סוכר בצום+שעתיים אחר ארוחה פחמימתית וכן המוגלובין A1C בעוד כחודשיים .

28/04/2016 | 13:28 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך קרן ערכים שבין 100 ל 126 בצום ובין 140 ל200 שעתיים אחר האוכל מחשידים למצב של קדם סוכרת. מצב זה הוא מצב ביניים בין מצב נורמלי ותקין לבי וכרת של ממש ויש להתייחס אליו ברצינות על מנת לעצור את התקדמות ההתדרדרות לקראת סוכרת. עליך לעבור לדיאטה ללא סוכרים זמינים בהדרכת דיאטנית, לקיים פעילות גופנית מתונה קבועה, לשמורעל המשקל ולחזור על הבדיקות במעבדה של סוכר בצום+שעתיים אחר ארוחה פחמימתית וכן המוגלובין A1C בעוד כחודשיים .

מנהל פורום סוכרת