התייעצות: אינסולין לנטוס

דיון מתוך פורום  סוכרת

18/04/2016 | 10:50 | מאת: זוהר

שלום, בדף המידע של האינסולין (לנטוס) נרשם שיש להפסיק השימוש באינסולין לאחר חודש מיום תחילת השימוש במחסנית, גם אם נשארה עוד תרופה. אני משתמשת בכמויות מאוד קטנות ובסוף חודש נשאר לי קרוב לחצי מחסנית. יוצא שאני זורקת לא מעט. האם יש להקפיד על ההוראה הנ"ל או שניתן להמשיך להשתמש עד לסיום המחסנית. תודה על התגובות.

18/04/2016 | 13:08 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך במקרה שלך יש לשמור על האינסולין במקרר על הדלת ובכך תוכלי להמשיך ולהשתמש גם מעבר לחודש.

18/04/2016 | 13:53 | מאת: זוהר

תודה. אז כל עוד ששומרת במקרר אפשר להתשמש עד לסיום המחסנית?

מנהל פורום סוכרת