סוכרת לא מאוזנת היורדת אף למטה מ-70 .

דיון מתוך פורום  סוכרת

17/04/2016 | 15:20 | מאת: pnina

שלום, בעלי בעקבות בעיות בלבלב, סובל מסוכרת. סוכרת שה-A1C המקסימום היה 7.2 . למרות הטיפול, חלה בנוסף בבעיות בכליות, לב, ראייה בעין אחת. מטופל בנובנורם פעמיים ביום וזריקת ליבאמיר בערב 12 יחידות. בעקבות טפול זה במדידת דם ביתית הנורמה היא בסביבות 95. לאחרונה בבוקר הספירה נמוכה. לאחר שהורדתי את כמות הליוומיר, הפסקתי לו לחלוטין הזריקה בערב. לאחרונה בבוקר הספירה היא בסביבות ה-70 ולפעמים אף פחות. גם בבוקר אינו לוקח כדור ועברנו לפעם אחת ביום. התור המוקדם ביותר לרופא שלו הוא רק בעוד חודש. האם ההתנהלות שלי נכונה?

18/04/2016 | 13:07 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך עקרונית אם הרמה בבוקר פחות 10 הצנהלת נכון . יש לבדוק אם לא חלה החמרה בתפקוד הכליתי.

מנהל פורום סוכרת