חלבון בשתן.

דיון מתוך פורום  סוכרת

04/02/2016 | 10:24 | מאת: שמואל

נכבדי. רציתי לשאול את אדוני לגבי תוצאות בדיקה אחרונה שהראתה תוצאה גבוהה של חלבון בשתן: 55 כאשר הבדיקה הזו מעולם לא חרגה את גבול ה:25. תופעה זו באה לאחרונה בעקבות נטילת הג'ארדיאנס. האם יש קשר אדוני?

04/02/2016 | 21:57 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך שמואל, לא ברור לי למה אתה מתכוון ב"חלבון בשתן"- האם לבדיקת מיקרואלבומין /חלבון מיקרית או איסוף שתן למיקרואלבומין / חלבון?. מומלץ לך לבצע איסבוף שתן של 274 שעות לסך החלבון הכמותי ואז נדע לבטח אם קיימת הפרעה (של "בריחת חלבון")

06/02/2016 | 10:29 | מאת: דניאל

שמואל היקר, ד"ר קנטר התכוון לאיסוף של 24 שעות. בטעות החליקה לו הסיפרה 7....

מנהל פורום סוכרת