גלוקומין -יעילות תרופה

דיון מתוך פורום  סוכרת

04/02/2016 | 16:31 | מאת: אבי

בן 54. סוכרתי מזה 20 שנה. מזה כ 5 שנים מטופל עם גלוקומין פעמיים ביום.ערכי HA1C בשלוש שנים האחרונות 6.1- 6.8 וערכי סוכר בין 131-148. תוצאות בדיקות דם ושתן תקינות (מחסור קל בברזל),כבד שומני. נוטל לוסדרקס פעם ביום. האם ערכי הסוכר לא גבוהים? האם לא צריך לשנות את התרופה? מה ההמלצה התרופתית במקרה שכזה.

04/02/2016 | 22:02 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך, נראה שתוספת כדור גלוקומין שלישי יכולה רק לסייע לך בהנחה שתפקודי הכליות הם תקינים ובפרט אם אתה קצת ביתר משקל מהרצוי.

מנהל פורום סוכרת