מחלת סוכרת סוג 2 שכיחות טיפול ואבחנה

דיון מתוך פורום  סוכרת

03/02/2016 | 10:01 | מאת: sameh

מהי שכיחות המחלה אצל מטופליך בארץ? דרכי אבחון חדישים למחלה ? דרכי טיפול חדשים למחלה ? מהם גורמי הסיכון הנפוצים יותר בארץ למחלה זו? מהם סיבוכי המחלה ?

03/02/2016 | 10:08 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך השאלות שהעלת הן נרחבות מאד ומשתרעות על כל פני מרחב נושאי הסוכרת, ולא ניתן להצטמצם בכמה שורות במסגרת האתר. מומלץ לך לעיין בספר החשוב "סוכרת-לחיות עם להרגיש בלי" בהוצאת ספרי חמד וידיעות אחרונות בחמות הספרים בקניון הסמוך. אם עדיין תהיינה לך לאחר מכן שאלות ספציפיות אשמח לענות.

מנהל פורום סוכרת