ערכי סוכר גבוהים בבוקר

דיון מתוך פורום  סוכרת

22/11/2015 | 15:07 | מאת: גידי

בן 52 5 שנים סוכרת 2 נוטל יוקריאס פעממים ביום + אמריל 1 מ"ג בערב לפני ארוחה . לפני חודש עם ערכי סוכר בבוקר 135-125 . בשבועיים אחרונים ערכי סוכר בבוקר 185-210 . בדיקה בשעה 5-6 בבוקר . אני מבין שזה תסמונת השחר . מה עושים חצי שנה אמריל עבד כעת זה החמיר . אודה לחוות דעתך . תודה .

25/11/2015 | 11:02 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך גידי, כאשר התרופות הנלקחות משך היום אינן עוברות את הלילה זה הזמן לשילוב של הזרקת אנלוג אינסולין ארוך טווח בלילה לפני השינה (לנטוס או לבמיר) כך שהסוכר בצום בבוקר יהיה סביר, ומשם התרופות ימשיכו לכסות את עליות הסוכר שמהארוחות. פנה לרופא/מומחה שיתאים לך מינונים

מנהל פורום סוכרת