tאינסולין ארוך טווח

דיון מתוך פורום  סוכרת

05/10/2015 | 23:00 | מאת: אילת

האם אתה מכיר ויודע משהו על אינסולין ארוך טווח ששמו tregludec? הוא לא בסל אבל האם הוא נחשב יעיל יותר? אשמח לשמוע פרטים. תודה

07/10/2015 | 11:32 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך אילת, זהו אינסולין חדש שפותח על ידי חברת נובו, שמשך הפעילות שלו יכול להגיע עד 42 שעות בעוד שהאינסולין ארוך הטווח הרגיל יובד כיממה בלבד. הוא מתחיל לפעול בדומה לאינסולין הגלרגין תוך 30-90 דקות מההזרקה. הוא עדיין לא בסל, ולא ברור מה הסיכון בנטילתו לגבי עליה בשיעור הארועים ההיפוגליקגמיים

מנהל פורום סוכרת