מטפורמין לאורך זמן

דיון מתוך פורום  סוכרת

05/10/2015 | 13:41 | מאת: ב

שלום אני לוקחת מטפורמין 850 פעמיים ביום מזה כשנתיים לצורך טיפול באי פוריות ושחלות פולציסטיות. מה הסכנות לטווח ארוך של השימוש? האם יכול לגרום לבעיות בכבד או בלבלב? ברצוני לציין שאני בריאה, בדיקות דם תקינות מאז ומתמיד ונמצאת בגבול של תת משקל. יש לי שחלות פולציסטיות ללא תופעות הלוואי המוכרות של התופעה תודה

07/10/2015 | 11:24 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך למעט אפשרות רחוקה של הופעתת שלשולים לאחר שנות שימוש מרובות, אין חשש להמשיך בנטילת המטפורמין לכל החיים.

מנהל פורום סוכרת