עלייה בa1c

דיון מתוך פורום  סוכרת

25/09/2015 | 12:35 | מאת: דנה

בת 45 יש לי סוכרת סוג 2 כשלוש שנים בשנה האחרונה עלה לי a1c בהדרגה מ6 וכרגע 6.5 אני לוקחת גלוקפאז וחצי כל ערב ועכשיו העליתי את המינון ל2 כל ערב בבוקר עדיין 130-120 בצום. האם עדיף לקחת כדור אחד בצהריים ואחד בערב או 2 בערב ביחד מה כדאי?והאם זה בסדר שהעליתי את המינון

29/09/2015 | 17:38 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך, המוגלובין מסוכרר ( HBA1C) של 6.5 הוא טוב מאד לסוכרתיים. ערכי הסוכר שלך הצום סבירים, וכרגע מומלץ לקחת 2 עדורים ביום- כדור בבוקר וכדור בערב, ולהיות במעקב רופא המשפחה.

מנהל פורום סוכרת