ערכי סוכר

דיון מתוך פורום  סוכרת

14/08/2015 | 23:39 | מאת: נועה

היי , אני בת 28 , בהריון השני שלי גילו לי סכרת, אני שנתיים לאחר הלידה והסוכרת עדיין המשיכה איתי .. בבדיקת a1c יצא לי בתחילה ערך 6.9 ולאחר 3 חודשים ירד ל 6.7 וכיום עלה שוב ל 6.8 . יש לציין שירדתי במשקל לאחר הלידה וערכי הסוכר בצום הם עד 90 , ... כיום אני לא לוקחת תרופות אך הרופא מסר כי אני צריכה להתחיל גלוקמין .. אני נורא נלחצת ולא יודעת מה לעשות , אשמח לעצתך היות והערכים במכשיר יוצאים כל הזמן תקינים

30/08/2015 | 22:00 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך נועה, הרופא שלך צודק. אמנם הערכים מראים על מדדי אידון תלת חודשי ממוצע סבירים אך על מנת למנוע את התקדמות הסוכרת מומלץ בנוסף לשמירה על דיאטה לסוכרת ופעילות גופנית מתונה גם לשלב כדור מטפורמין אחד כל ערב אחראי האוכל. כדור זה לא מוריד את הסוכר אך מונע את עליתו. אין מה להלחץ אלא לשחק את המשחק של ההתמודדות עם בסוכרת בצורה הנכונה.

מנהל פורום סוכרת