מוזרות דרכי הסכרת

דיון מתוך פורום  סוכרת

16/08/2015 | 06:24 | מאת: דרור

לפני כמה ימים שאלתי, כיצד הסוכר שלי ירד אחרי שטרפתי כף סוכר... בסופ"ש האחרון, קיבלתתי מחבר אמריקאי בפיסבוק לינק לכתבה: http://www.washingtonpost.com/news/to-your-health/wp/2015/08/14/scientists-sort-of-settle-debate-on-low-carb-vs-low-fat-diets/ בעקבות מחקר רפואי שבוצע בארה"ב. מה שמשך את עיני - האמירה, שצריכת פחמימות, מעודדת יצירת אינסולין! האם אנחנו יכולים ללמוד משהו מהאמריקאים?

30/08/2015 | 22:03 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך דרור בחלק מהאנשים עם קדם סוטכרת ובשלבים ראשונים של סוכרת מסוג 2 הלבלב פעיל ביתר ומגיב בעזוז ובתנופה לאכילת סוכרים זמינים. אין כאן כל חדש ולא שום המצאה של האמריקאים...

מנהל פורום סוכרת