שייק ירוק

דיון מתוך פורום  סוכרת

10/08/2015 | 12:35 | מאת: ליאור

שלום, אני לא חולה סוכרת אולם יש לי הסטוריה משפחתית של סכרת ולכן חשובה לי המניעה. אני אוהבת להתחיל את היום בשייק ירוק המכיל עלים ירוקים ופרי אחד סחוטים יחד. מצד שני אני יודעת שיש פירות שכשהם סחוטים הם מעלים את רמות הסוכר בדם. איזה פירות מומלצים לתוך שייק ירוק ? תפוח ? בננה ? מנגו ? מלון ? משמש מיובש ? תמר (אני מניחה שלא מומלץ) ?

10/08/2015 | 19:30 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך כל פרי, כשלעצמו, פרט לענבים ופירות יבשים.

11/08/2015 | 08:40 | מאת: ליאור

תודה על תשובתך, מעניין אותי לדעת מדוע משמש מיובש אינו מומלץ בתוך השייק הירוק כאשר המדד הגליקמי שלו למיטב הבנתי נמוך מ 40.

מנהל פורום סוכרת