מוטרדת

דיון מתוך פורום  סוכרת

27/07/2015 | 16:29 | מאת: גלית

שלום , בבדיקת סוכר לפני כחצי שנה רמת בסוכר שלי היתה 140. החלטתי לנסות ולהוריד את רמת הסוכר ע"י ירידה במשקל ותזונה . כיום במשך הזמן הזה עשיתי דיאטה וירדתי במשקל, ולא אכלתי שום דבר שמכיל סוכר . אלא שרק היום, ולאחר שימוש מתמשך בממתיק מלאכותי, שמתי לב והבנתי שהשתמשתי בממתיק שמכיל סוכרוז וסוכרלוז במשך תקופה ארוכה , וללא החותמת של איל. האם גרמתי לעצמי נזק ? מוטרדת מאוד ! וכלל איזה ממתיק מלאכותי מומלץ ? תודה.

27/07/2015 | 22:22 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך גלית, הסירי דאגה מליבך ואל תהיי מוטרדת. הממתיק הכי טוב הוא הסוכרלוז, ובכל שקעות הממיקים יש כמויות זעירות חסרות משמכות של דקסטרוז. המשיכילהמתיק בסוכרלוז ויבושם לך

מנהל פורום סוכרת