תוצאות בדיקה

דיון מתוך פורום  סוכרת

20/07/2015 | 22:49 | מאת: חני

שלום היום עשיתי בדיקת דם בגלל חולשה ועייפות וחום מדי פעם התוצאות הן גלוקוז בדם 101 בצום של 12 שעות קולסטרול 285 שומנים בדם 359 NON HDL 188 HDL 55 חלבון (Protein) 30 היסטוריה משפחתית אבא ואח שלי סכרת סוג 1 ו2 מה אומרת התוצה

21/07/2015 | 12:26 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך, תוצאה שלך גבולית לגבי הגלוקוז, אךלאור ההיסטוריה המשפחתית שלך מומלץ להמנע ב3 חודשים הקרובים מסוכרים זמינים בדיאטה, ואז לחזור על בדיקות סוכר בצום+שעתיים אחר האוכל, וכן המוגלובין A1C בדם, ואז נדע את מצבך לאשורו. הבעייה הקיימת היא של כולסטרול גבוה הדורש טיפול דיאטני ותרופתי-פני לרופא המשפחה בהקדם.

מנהל פורום סוכרת