סוכר קוקוס

דיון מתוך פורום  סוכרת

20/07/2015 | 20:52 | מאת: איילת

האם סוכר קוקוס מתאים לאנשים עם סוכרת?

21/07/2015 | 12:23 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך סוכר קוקוס המופק מתמציות פרית הקוקוס ומשרף מענפיו הוא אמנם בעל אינדקס גליצמי נמוך בהשוואה לתמציות אחרות כסילאן מתמרים או מ"דבש"חרובים, והוא מקפיץ פחות את רמת הגלוקוז בהשוואה לאחרים. יחד עם זאת הוא נשאר סוכר, ומומלץ להשתמש להמתקה בסוכרת בממתיקים אחרים דוגמת ממתיקים על בסיס סוכרלוז (שהוא גלוקוז "הפוך " שהגוף אינו מזהה אותוואינטו נספג אך הטעם נשמר בדומה לסוכר, ללא טעמי לוואי של טעמי קוקוס/קרמל שבסוכר הקוקוס.

מנהל פורום סוכרת