כדור זנואט

דיון מתוך פורום  סוכרת

19/07/2015 | 09:07 | מאת: יהונתן

תוצאות בדיקת סוכר שלי הראו-290. הרופא החליף לי את התרופות ח-זנואט.פעמיים ביום. אני לוקח את הכדורים כבר חמישה ימים אבל עדיין בדיקות הסוכר שלי בבוקר הן בסביבות 260-270. שאלתי-אחרי כמה זמן מתחיל הכדור להשפיע על רמת הסוכר? תודה

20/07/2015 | 20:32 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך הג'נואט הוא שילוב של שתי תרופות-ג'נוביה ומטפורמין. כמו במקרים רבים אחרי השפעת התרופות אינה עוברת את הלילה ואתה קם גבוה בוקר. אלו המקרים בהפ יש לשלב זריקת אנלוג אינסולין ארוך טווח(לנטוס, לבמיר או טרגלוטד) לפני השינה, . . שפועל ברקע 24 שעות ויביא לכך שתקום ברמות סבירות בבוקר, ומשם עם הכדורים תמשיך להיות מאוזן לאורך היום פנה בהקדם לרופא המטפל בנידון

מנהל פורום סוכרת