הסילאן

דיון מתוך פורום  סוכרת

06/07/2015 | 19:11 | מאת: boaz

שלום.קראתי על הסילאן ואני מבולבל אחד כותב גלוגוז גבוה שמעלה את הסוכר בדם. ואחד כותב מצויין לגוף ומוריד את רמת הסוכר. כמובן שאנחנו מדברים על סילאן טיבעי ללא תוספות (סוכר). מבקש את דעתך בנושא .תודה מראש.

09/07/2015 | 13:46 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך הסילאן או "דבש תמרים" מופק מסחיטה ומצוי של תמרים , ומופיע בשוק כ"טבעי" ללא תוסםת סוכר או בצורות עם תוספות סוכר. הסילאן הטבעי מכיל כמות גבוהה של פחמימות (מעל 70 גר' ל 100 גר סילן), טשר הופכות בגוף לגלוקוז ומעלות את רמות הסוכר בדם.

מנהל פורום סוכרת