סוכר גבוה

דיון מתוך פורום  סוכרת

06/07/2015 | 13:37 | מאת: אתיע

בעלי חולה סכרת ועקב כך נגרמו לו נזקים רבים כמעט איבוד הראיה, אירוע מוחי ופגיעה במנטליות שלו הוא מאד דכאוני ולא מוכן לשמוע לגבי התזונה שלו ולכן הסוכר שלו גבוה מאד - 350 בצום והדבר מסוכן מאד הוא לא מוכן לשתף פעולה ומבטל את המסוכנות בדבר. אציין שהוא בן 65 והיה מאושפז לפני 3 שנים עקב החמרה במצבו. מה עושים, והאם יש עוד נזקים שהוא יכול להפגע בהם. ואיך אפשר להוריד לו את רמת הסוכר.

09/07/2015 | 13:37 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך לבעלך סוכרת בלתי מאוזנת, וכלח עוד הוא לא יהיה מאוזן כנדרש, קיים חשש להמשך כרסות המחלה בגופו וסיבוכים עקב פגיעה מתמשכת בכל הדם הקטנים והגדולים. הוא חייב בדיאטה קפדנית, טיפול תרופתי ואולי אף משולב באינסולין. יש להתייעץ עם רופא המשפחה לגבי ההמשך.

מנהל פורום סוכרת