דעת מומחה

דיון מתוך פורום  סוכרת

29/06/2015 | 23:45 | מאת: עמיחי

שלום. אני רוצה לדעת אחרי כמה ימים אפשר לדעת אם התרופה גנואט 850/50 פעמים ביום תשפיע על ערכי הסוכר שלי? כשקבלתי בנוסף לגנואט גם שני מיליגרם אמריל פעם ביום סבלתי מהיפו .כעת אחרי 5ימים עם גנואט הנ"ל, בלבד,הערכים ביום יום (לא בצום )מגיעים הכי נמוך 130 /143.האם למתין ולהמשיך כך עד ביקורת רופא או שצריך התערבות רופא כעת? אני בן 67 בחודש מאי גיליתי בבדיקה שac1.עלה מ6.7 ל7.4.

02/07/2015 | 11:19 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך, רצו להמתין כשבוע עד 10 ימים, ואם הערכים שלך לא ישתפרו גם בצום וגם לפני הארוחות משך היממה יש לפנות לרופא/מומחה לשילוב תרופתי נוסף.

מנהל פורום סוכרת