בדיקות דם

דיון מתוך פורום  סוכרת

29/06/2015 | 18:58 | מאת: אחת

שלום. הרופא חושד שיש לי סכרת מסוג 1 אבחנו אצלי בעבר מחלת גרייבס. אני מרגישה רע כולל זרמים ברגליים וכאבים בכל הגוף. קבלתי את התוצאות האלה Gad ab Islet cell ab שניהם גדול מ-500 אשמח לדעת מה זה אומר תודה

02/07/2015 | 11:17 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך, לא כתבת מהם רמות הסוכר שלך בצום והאם אובחנה אצלך סוכרת בעבר? אם את סוכרתית משמעות רמות הנוגדנים הגבוהות הן שהסוכרת היא מסוג 1. אם לא אובחנה אצלך סוכרת וערכי הסוכר שלך בצום ו/או שעתיים אחר האוכל הם תקינים אזי את בסיכון גבוה לפתח סוכרת .

מנהל פורום סוכרת