בדיקת דדם

דיון מתוך פורום  סוכרת

13/05/2015 | 07:59 | מאת: ע

שלום , אני בשבוע 13 להריון ורציתי לדעת מה הבדיקות האלו אומרות והאם הן תקינות תודה רבה רבה 86mg/dl - Glucose (B) -5.4% Total Hb HbA1C

18/05/2015 | 21:47 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך, הבדיקות הן תקינות. משמעותן היא שרמת הסוכר אצלך בצום תקינה גם לגבי הריון, ושממוצע כל תוצאות הגלוקוז בשלושת החודשים שחלפו הוא תקין. רק אם את שייכת לקבוצה בסיכון (קרוב משפחה בדרגא 1 הואסוכרתי, את שמנה מדי, יש לך לחץ דם גבוה, נמצאה אצלך בעבר רמת סוכר גבוהה מהרצוי, הייתה לך סוכרת הריונית שחלפה וכ', תצטרכי בשבוע ה 28 לבצע בדיקת סקירה של שתיית 150 גר גלוקוז ובדיקת הסוכר שעה לאחר מכן לשלול נטיה לסוכרת ריונית.

מנהל פורום סוכרת