בהמשך להודעתי מ- 7/5

דיון מתוך פורום  סוכרת

14/05/2015 | 15:40 | מאת: עידית

שלום לך ד"ר קנטר, בהמשך להודעתי מ-7/5, בה ציינתי כי רמת הסוכר שלי היא 158 וההמוגלובין 7.5, הצעת לי ליטול נובונורם במקום האמריל. תוכל לומר לי בבקשה באיזה מינון רצוי שאקח תרופה זו. אני נוטלת אמריל 3 מ"ג [+ 2 ג'ניואט] ליום. תודה מראש על תשובתך.

18/05/2015 | 21:54 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך עידית, אנו לא "מטפלים, במסגרת האתר. עקרונית הנובונורם הא בובליות בחוזקים שונים (0.5, 1.0 ו 2.0 מ"ג לטבליה9 והוא נלקח לפני כל ארוחה. הרופא המטפל בך תריך לייעץ לך לפי רמות הגלוקוז שלך על פני היממה לפני כל הארוחות ולפני השינה ולהתאים את המינון בהתאם.

מנהל פורום סוכרת