סוכר 94

דיון מתוך פורום  סוכרת

09/05/2015 | 18:49 | מאת: יניב

היי יש לי שאלה עשיתי בדיקות דם כלליות ליפני שבוע אני בן 40 ובדיקות הדם שלי תקינות עד היום בשנה שעברה הסוכר היה 86 אני שוקל 78 ומישתדל לישמור על תזונה נכונה בשבת אני נהנה לי מעוגה ודיברי מתיקה לא בהגזמה בשבוע שעבר תוצאת בדיקת הסוכר לאחר צום של 10 שעות יצא 94 האים זה תקין? ומה אומר שעלה משנה שעברה מ86 ל94 אודה לך על היתייחסותך לפניה זו בהקדם תודה יניב

12/05/2015 | 20:52 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך יניב, כל התוצאות שלך הן בגדר הנורמה הסבירה, ואין מקום לחשש בשלבזה.

מנהל פורום סוכרת