מבקשת את חוות דעתך

דיון מתוך פורום  סוכרת

07/05/2015 | 15:34 | מאת: עידית

שלום רב, אני בת 67 סוכרתית סוג 2. נוטלת 2 ג'ניואט + 1 אמריל 3 מ"ג ליום. הבדיקה האחרונה לסוכר בצום הראתה: 158 וההמוגלובין המסוכרר 7.5 - שאר בדיקות הדם והשתן תקינות. אבקש את חוות דעתך לתוצאה זו. תודה מראש. עידית.

12/05/2015 | 20:47 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך עדית, הסוכרת שלך עדיין אינה מאוזנת כרצוי , והמטרה היא להגיע לרמות בצום שבין 90-140 והמוגלובין A1C פחות מ 7.0%. יש להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי שינוי המערך התרופתי (העברה מאמריל לנובונורם למשל), להקפיד על זמני הארוחות, והדיאטה לסוכרת בעכזרת יעוץ דיאטנית.

מנהל פורום סוכרת