העמסת סוכר 100

דיון מתוך פורום  סוכרת

09/05/2015 | 15:25 | מאת: הילה

שלום, עשיתי העמסת סוכר 100 כיון שבהריון קודם היו לי 2 ערכים לא תקינים. להלן תוצאות העמסת הסוכר בהריון זה: צום 88 אחרי שעה 137 אחרי שעתיים 126 אחרי שלוש 40 האם זה תקין? ערך שלישי נמוך מאוד ואני מודאגת מה הסיבה? תודה רבה!

12/05/2015 | 20:51 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך הילה, לפי הערכים שלך אין עדות לסוכרת הריונית, מאידך קיימת נפילת סוכר אחר 3 שעות מה שמחשיד למצב של נפילת סוכר תגובתית לגלוקוז. יש לפנות לרופא ולדיאטנית שתרכיב לך דיאטה של 6-8 ארוחות קטנות ושוות ביום, בהפרשי זמן של כ שעתיים וחצי עד שלוש בין ארוחה לארוחה, ללא סוכרים זמינים ומאוזנת מבחינת הפחמימות המורכבות.

מנהל פורום סוכרת