סכרת טרום הריון

דיון מתוך פורום  סוכרת

06/05/2015 | 10:50 | מאת: מודאגת

אני סוכרתית..בת 37..אני ברהיון שבוע 5 אחרי טיפולי IVF.(הסכרת היא טרום ההריון).הסכרת מאוזנת לפני התחלת הטיפול..A1C 5.2 ..אני מטופלת באינסולין.. האם ערכי סוכר גבוהים שמגיעים עד 160 בהריון שעתיים אחרי אוכל יכולה להזיק לעובר?מה הם ערכים תקינים בהריון?אם מעלה את האינסולין זה יכול לפגע בעובר?טרם הזמנתי תור לרופא במרפאה להריון בסיכון גבוה.

06/05/2015 | 18:20 | מאת: איציק

"טרם הזמנתי תור לרופא במרפאה להריון בסיכון גבוה." למה את מחכה?

12/05/2015 | 20:31 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך, כיום המטרה היא לשמור על סוכרים בצום של עד 92 ושעתיים אחר האוכל עד 153, על מנת למנוע סיבוכים. במידה ותזדקקי לאינסולין הוא לא מזיק לעובר בהזרקות במינונים כפי שהרופא /מומחה יתאים לך במידת הצורך פני בהקדם למרפאה/מומחה לסוכרת הריונית ולדיאטנית בהתאם. הריון מוצלח

מנהל פורום סוכרת