העמסת סוכר 75 לאחר שעתיים

דיון מתוך פורום  סוכרת

05/05/2015 | 10:37 | מאת: מלכה

שלום רב, בבדיקת העמסת סוכר 75 לאחר שעתיים התוצאה הייתה 66 - תת פעילות של בלוטת התריס , מטופלת בסינתרואיד 850 מ"ג בשבוע מה משמעות התוצאה ? מה ההשפעה של תת פעילות או התרופה לתוצאות אלו ? מודה ומעריכה התיחסותך המקצועית והמהירה

12/05/2015 | 20:21 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך מלכה, תוצאה נמוכה שעתיים אחר העמסת 75 גרם גלוקוז מעידה על אפשרות של נפילת סוכר תגובתית (ראקטיב היפוגליקמיה), בתגובה לסוכרים זמינים. מומלץ לפנות לביקורת במרפאה אנדוקרינולוגית או סוכרת, ולחזור על העמסה תוך נטילת דגימות גם בזמנים של שעה, שעתיים ושעתיים וחצי ולטפל בהתאפ בנידת הצורך.

מנהל פורום סוכרת