בדירת סוכר

דיון מתוך פורום  סוכרת

03/05/2015 | 18:16 | מאת: רותם

היי אני 3 חודש לאחר לידה במהלך ההריון היתה לי סכרת הריון עם ערך 1 לאחר שעתיים עשיתי בבדיקות מעבדה בהריון שהיו פעם 77 פעם 82 ועכשיו לאחר לידה בדיקה בצום של 11 שעות יצא 90 למה זה עלה?? בהריון לא היתה בעיה בצום אשמח למענה בת 26

12/05/2015 | 20:13 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך רותם, רמות הסוכר בצום נעות בתחום שבין 65-100 ואינן קבועות. רמת הסוכר אצלך לא "עלתה" אלא הייתה שונה בימים שונים כולם בתחום התקין. יש לבדוק 3 חודשים אחר הלידה לאחר הריון סוכרתי את רמות הסוכר גם בצום וגם שעתיים אחר ארוחה פחמימתית ויש להניח שאצלך התוצאות תהיינה תקינות

מנהל פורום סוכרת