h1c

דיון מתוך פורום  סוכרת

02/05/2015 | 23:01 | מאת: חיים

שלום בבדיקת h1c התברר שהערך שלי בבדיקת דם בצום של לפחות 10 שעות ( בלילה ) הערך הוא 8,8 האם הדבר מצביע בפרוש וללא עוררין שאני חייב להתחיל להזריק אינסולין? כאשר אנני שמן בכלל 102 ק"ג והגובה שלי 190 ס"מ ואני בגיל 68 תודה מראש

03/05/2015 | 17:32 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך חיים, בשלב זה רצוי להמנע ככל האפשר לאינסולין שמפריע לירידה במשקל. עליך להשיל ממשקלך בין 8-10% על ידי יעוץ ושמירה על דיאטה נכונה ומאוזנת, ללא סוכרים זמינים ומופחתת קלוריות בעזרת דיאטנית, ובהתייעצות עם רופא/מומחה לסוכרת לעבור לטיפול אפקטיבי של שילוב מטפורמין וויקטוזה. אם אחר מספר חודשים המדד של ההמגלובין המסוכרר לא ישתפר משמעותית ניתן יהא אז לשקול שילובשל אנלוג אינסולין ארוך טווח בהזרקה לילית

מנהל פורום סוכרת