גלוקומין

דיון מתוך פורום  סוכרת

30/04/2015 | 00:37 | מאת: נדב

אני לוקח גלוקומין אחד אחרי ארוחת הבוקר, הכדור מאזן אותי לאורך כל היום (אני עומד גג על 140), בסביבות 11 בערב אני בודק שוב ולעיתים אני מגיע ל180-200, האם לקחת עוד כדור בערב או שלא? כי כשאני בודק ב1 בלילה שוב פעם (מדאגה לסוכר), אני מקבל תוצאה של 120-140.

02/05/2015 | 12:41 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך נדב, בשלב ראשון נסה להעביר את כדור הגלוקומין לערקב אחר הארוחה במקום בבוקר. אם סוכרי הבוקר לא יהיו סבירים ניתן לשקול עם הרופא שלך להגביר את המינון.

מנהל פורום סוכרת