נטילת נוירובטיק

דיון מתוך פורום  סוכרת

22/04/2015 | 17:08 | מאת: נדב

כאמור, אני חולה סכרת. רגליי אדומות ושורפות, רכשתי היום מבית מרקחת נוירובטיק, הבנתי שצריך לקחת את התרופה כחצי שעה לפני ארוחת בוקר (על בטן ריקה). בגלל שאכלתי לפני שרכשתי את התרופה, אני רוצה לשאול האם אני יכול לקחת כדור אחרי האוכל או להמתין עד ארוחת הערב ולקחת כדור אחד כחצי שעה לפני ארוחת הערב? נ.ב: התעוררתי בבוקר עם 160 סוכר. האם זה בסדר? לקחתי כדור גלוקמין.

25/04/2015 | 12:07 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך נדב, לטענת המשווקים תוסף המזון המכילחומצהליפואית שהיא נוגדת חמצון, יכול לסייע בטיפול הבסימפטומים של נוירופתיה סוכרתית. מומלץ ליטול על קיבה ריקה כחצי שעה לפני ארוחת בוקר, עם כוס מים. 160 בבוקר בצום הטוא ערך גבוה מהרצוי. מומלץ להגיע לתחום של 90-140 אם אינך קשיש.

מנהל פורום סוכרת