סוכרת רמה 135

דיון מתוך פורום  סוכרת

19/04/2015 | 13:28 | מאת: משה שאול

שלום רב , עשיתי בדיקות דם לאחרונה בצום של 12 שעות וכשבאתי לקחת את התשובות קיבלתי חלחלה , רמת הסוכר שהייתה רק לפני חצי שנה 107 קפצה לרמה של 135 , בחצי שנה הזאת שיניתי את הרגלי התזונה שלי והפכתי להיות כמעט. טבעוני , האם יש קשר ? והאם אני נקרא כחולה סכרת?

20/04/2015 | 18:28 | מאת: איציק

אם בבדיקה חוזזרת תקבל מספר דומה אתה לא הקרא חולה בוכרת, אתה חולה סוכרת. אם "כמעט טבעוני" כולל הרבה פחמימות, לא עשית לעצמך שרות טוב.

20/04/2015 | 20:39 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך לביסוס האבחנה יש לחזור על בדיקה בצום+שעתיים אחר ארויה פחמימתית. אם בצום הערכים יהיו מעל 126 או מעל 200 אחר שעתיים זו סוכרת של ממש ויש לפנות לרופא לקבלת טיפול תרופתי והדרכה דיאטטית.

מנהל פורום סוכרת