שאלה לגבי טיפולים אלנטרנטיבים

דיון מתוך פורום  סוכרת

14/04/2015 | 12:41 | מאת: אליהו

לד"ר קנטור שלום רב, תודה רבה על תשובותיך לכל שאלותיי הקודמות. אחת מאותה שאלות נגעה לתוסף הידוע כ'ג'ימנמה' – בפרק מספריך העוסק בנושא המופיע באתר מתוקים כתבת שהמינון המומלץ הוא בין 400 ל600 מג' ליום. כיום ניתן להשיג אותו בחנויות טבע בכמוסות של 400מג. האם עדיף לקחת אותו ביום או בערב, עם אוכל או לאחריו והאם רצוי לקחת אותו במועד נפרד מהתרופות הרגילות? המון תודות, אליהו

16/04/2015 | 23:07 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך אליהו אני לא "המלצתי" על ג'ימנמה אלא רק תארתי אותו כקיים בין התכשירים והשיקויים השונים והמשונים שהרפואה האלטרנטיבית מזכירה אותם. לעניות דעתי אל תיקח את זה בכלל. יש ברפואה של ממש היום הרב תכשירים טובים ומעולים שיעילותם הוכחה בניסויים כפולי סמיות ולא לפי סיפורי סבתא.

מנהל פורום סוכרת