סכרת הריון

דיון מתוך פורום  סוכרת

16/04/2015 | 15:41 | מאת: אדוה

שלום, בבדיקת העמסת סוכר 50 מ"ל התוצאה יצאה גבוהה (206) שעה לאחר העמסה. הבעיה היא שלפני הבדיקה אכלתי (בטיפשותי) קוראסון שוקולד. לאור הבדיקה אובחנתי כבעלת סכרת הריון למרות האמור במשך 14 ימים עשיתי 6 בדיקות סוכר ביתיות (לפני האוכל ושעתיים אחרי) ולפני האוכל תמיד התוצאה היתה נמוכה מ85 ושעתיים אחרי האוכל תמיד נמוכה מ120. הומוגלובין A1C שערכתי היום יצא 4.5 (מה שאומר ממוצע של כ83 מ"ג גלוקוז) האם יכול להיות שמטריפים אותי לדעת לשווא בעניין הסוכר וכל העניין הוא אותו קוראסון? אודה על עזרתך תודה רבה

16/04/2015 | 23:15 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך גם אחרי קרואסון הערכים גבוהים למדי. למען הסר ספק מומלץ לך לבצעהעמסת סוכר של 100 גרם עלוקוז ולחקת דגימות במעבדה בזמנים של צום, שעה שעתיים ושלוש ואז תהיה אבחנה ברורה ללא ספק מה מצבך.

מנהל פורום סוכרת